Hallo. Wij zijn
Online Branders

Wij ontwikkelen professionele websites, webshops en realiseren online marketing voor MKB.

Ervaring in de webdesign branche

Positieve klantenbeoordeling

50+ succesvolle websites opgeleverd

Over Online Branders

Wat bij ons het verschil maakt

Hoe wij onze diensten verlenen

Analyse

Na het aanvragen van je offerte analyseren wij deze en nemen contact met je op. Aan de hand van uw wensen en eisen stellen wij een plan op. 

Realisatie 

Als al je eisen en wensen duidelijk zijn, gaan wij hiermee aan de slag. We maken een ontwerp en realiseren deze. Wij nemen je mee in het proces voor de optimale uitkomst. 

Oplevering 

Als de website af is, dan wordt deze getest. Zijn er nog dingen die je anders wilt, dan passen wij dit voor je aan. Jouw succes is namelijk ook ons succes. 

Tips van de redactie

Een goede basis is essentieel

Zorg dat de basis van jouw website solide staat. Dit is het uitgangspunt van alle verdere werkzaamheden, over een maand maar ook over een jaar, of twee. Wees erop voorbereid dat de website flexibel genoeg is om te kunnen groeien.

Zorg dat deze basis aansluit op de werkzaamheden die in de teoekomst verricht moeten worden. Straks zit je met een mooie website dat niet kan wat je wilt.

Goedkoop is duurkoop

Even snel een website of webshop neerzetten. Doe maar een template of een standaard website. Dat is toch goed genoeg? Nou.. meestal niet als het een middel is om je doel te bereiken.

Het kost je dan uiteindelijk alleen maar geld, ipv dat het wat oplevert. Wij denken van het begin af aan met je mee, over je product en over de te nemen stappen. Wij gaan met je om tafel en werken het hele proces uit zodat jouw website, webshop of maatwerk applicatie doet wat hij moet doen. 

Zoekmachine vriendelijk

Wees erop voorbereid dat naast een goed platform en een mooi ontwerp, de techniek een enorm belangrijke rol speelt. Investeren in SEO en SEA is essentieel voor een goede technische basis.

Doe je dit niet en denk je hier niet goed over na, dan sta je al 1-0 achter tov je concurrenten.

Wij bouwen schaalbare
e-commerce webshops

Responsive Design

Wij zorgen ervoor dat uw klanten op alle apparaten het optimale uit uw website kunnen halen. 

Shopify Partners

Wij geloven in het Shopify partnership. De kracht van een merk combineren met onze kennis van e-commerce.

Strategisch Advies

Uw succes is ons succes. We bieden onze klanten het beste van Shopify die hen een voorsprong geven op de concurrentie.

Hulp nodig?